Vertegenwoordigde studies

SV. Innovum vertegenwoordigt Fontys Engineering Eindhoven en omvat diverse disciplines.
automotive_1.png

Automotive

Binnen het automotive domein ligt de focus op onderzoek en ontwikkeling voor besturingssystemen, elektronische systemen, drivetrains en powertrains, ook de verlaging van de emissie van motoren en voertuigdynamica hebben binnen de studie de aandacht.Elektrotechniek

Elektrotechniek bepaalt ons leven. Het is vaak niet zichtbaar; je beleeft het. In draadloos internet, smartphones, LED-verlichting, digitale tv, 3D-navigatie en gamingrobots bijvoorbeeld.

engineering.png
manufacturing.png

Mechatronica

Mechatronica is een relatief nieuwe opleiding van Fontys Hogescholen. In de studie worden het beste van Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek samen gebracht. Op deze wijze worden ingenieurs gevormd, die op alles voorbereid zijn.Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde is een discipline die zich richt op het construeren van machines en apparaten. Een belangrijk gedeelte van het werk van een werktuigbouwkundige bestaat uit het technisch ontwerpen.

engineering_1.png
calculating.png


Toegepaste wiskunde

Bij de opleiding TW word je opgeleid tot wiskundig probleemoplosser gespecialiseerd in een van onze afstudeerrichtingen; Operations Research, Data Science of Engineering Mathematics. Onze studenten ontwikkelen zichzelf als professional, adviseur en als teamspeler.