Onze visie en missie

Visie


1. Promoten van het merk SV. Innovum

Innovum heeft een breed scala aan activiteiten en evenementen binnen én buiten Fontys Engineering. Met dit visiepunt willen we bereiken dat “SV. Innovum” niet alleen staat voor een grote vereniging, maar ook voor een degelijke vereniging met activiteiten en evenementen van een bepaalde hoge kwaliteit.


2. Voordelen voor de leden van de vereniging

Als lid van SV Innovum krijg je niet alleen gratis koffie, thee en fruit (wat natuurlijk al geweldig is, want wie wil dat nou niet?), maar word jij ook tot een grote familie aan engineers gerekend, die elkaar steunen en de tijd op de opleiding een stuk gezelliger maken.


3. Interactie tussen leden en bedrijven

In de toekomst moeten leden meer mogelijkheden hebben om in contact te komen met bedrijven die een bepaalde band hebben met de vereniging. SV. Innovum heeft een hoop externe contacten die niet alleen waardevol zijn voor de vereniging zelf, maar ook voor de individuele leden. Dit correspondeert met punt 2 binnen onze visie.

4. De mogelijkheid om ideeën te presenteren

Innovum bestaat vanwege zijn leden. Daarom is het belangrijk om ieder lid de kans geven om hun eigen ideeën of andere input naar een plan om te zetten als de ideeën of inpunt degelijk zijn. De transparantie van de vereniging zal hierdoor worden verhoogd als het bestuur en de leden open staan voor nieuwe ideeën of input.Missie


Wij willen bijdragen aan een betere communicatielijn tussen studenten en de onderwijsinstelling. Hierin willen wij de anonieme feedback van studenten als bestuur zelf direct aan de betrokken partijen van Fontys kunnen communiceren. Dit willen wij realiseren door eenmaal per periode een algemene vergadering met Fontys, ofwel meerdere vergaderingen met verschillende betrokken partijen, te plannen. Tijdens deze vergaderingen willen wij ook de door Fontys genomen acties bespreken, die zijn ondernomen als reactie op de feedback van de voorafgaande vergadering.