Welkom bij de Introductieweek 2024 van Fontys Hogeschool Engineering!

Ben je klaar om je studentenleven in Eindhoven te starten? De introductieweek bij Fontys Hogeschool Engineering is speciaal ontworpen om jou als eerstejaarsstudent in Engineering de perfecte start te geven. Georganiseerd door ons, SV. Innovum. Deze week is gevuld met activiteiten die je helpen om zowel de stad als je medestudenten te leren kennen. Het is een spannende mix van engineering, plezier en nieuwe vriendschappen. Dit is jouw kans om een vliegende start te maken in een van de leukste studentensteden van Nederland.

Maandag 26 augustus – Start je avontuur!
Je avontuur begint op maandag. Om 10:00 uur ben je al op school voor de registratie en de leeftijdscontrole, waar je ook je eerste introshirt ontvangt. Maak kennis met je intro-familie en fiets daarna door Eindhoven om je nieuwe thuis te verkennen. Wij zorgen dat je bagage veilig op de slaaplocatie komt, waar je na een dag vol activiteiten je bed kunt opmaken. De avond sluiten we af met een verrassingsactiviteit.

Dinsdag 27 augustus – Engineering en entertainment!
Dinsdag staat in het teken van engineering. Start met een stevig ontbijt en laat je technische vaardigheden zien. Na een ochtend vol engineeringuitdagingen geniet je van een lunch, gevolgd door waterpret—vergeet niet je zwemkleding mee te nemen! De dag eindigt met een luxe BBQ en een geweldig feest van Innovum in onze stamkroeg.

Woensdag 28 augustus – Sport en spektakel!
Trek je sportkleding aan voor een actieve woensdag. De exacte activiteiten houden we nog even geheim, maar het belooft een energieke dag te worden. 's Avonds kun je genieten van een pleinfeest en een kroegentocht, onderdeel van het Purple programma.

Donderdag 29 augustus – Festival vibes op het Purple Festival!
Op donderdag gaan we met bussen naar het Purple Festival in het Leijpark in Tilburg. Dit festival brengt deelnemers van diverse introductieprogramma's samen voor een dag vol muziek en plezier.

Vrijdag 30 augustus – De Grande Finale!!!
We sluiten de week af met een vijfsterrenontbijt op de camping. Daarna vertrekken we naar Stratumseind voor de officiële afsluiting van onze introductieweek. Rond de middag is het tijd om afscheid te nemen van je nieuwe vrienden en voor te bereiden op de start van je studies.

Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring die de basis zal leggen voor je studententijd, die zoals iedereen zegt, de leukste tijd van je leven is! Tot ziens bij de introweek!


NIEUWSGIERING? Voor meer informatie neem vooral een kijkje op de GOEDE START pagina of in het introductieboekje van 2024.

Aanmelden? Volg deze link!