Vanderlande

Vanderlande

Vanderlande is opgericht in 1949 en telt meer dan 7000 werknemers op diverse locaties op alle continenten. Met een stijgende omzet van inmiddels meer dan 1,4 miljard euro heeft de onderneming in de afgelopen zeven decennia wereldwijd een reputatie opgebouwd als zeer betrouwbare partner voor efficiënte logistieke procesautomatisering.

Wereldwijd worden er op luchthavens per jaar maar liefst 3,7 miljard stuks bagage via Vanderlande systemen afgehandeld, oftewel 11,5 miljoen per dag. Deze systemen zijn op 600 verschillende luchthavens actief en op 13 van de top-20 in de wereld. Daarnaast sorteren de systemen van Vanderlande wereldwijd meer dan 45 miljoen pakketten per dag voor verschillende klanten. Denk hierbij aan UPS, DHL. Bovendien vertrouwen veel van de grootste wereldwijde e-commerce spelers en distributiebedrijven op de efficiënte en betrouwbare oplossingen van Vanderlande. Bedrijven zoals Albert Heijn Zaandam, Amazon, Lidl, Nike en Tommy Hilfiger zijn enkele voorbeelden van partners.

De onderneming richt zich op het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en concurrentiepositie van haar klanten. In nauwe samenwerking streeft Vanderlande naar verbetering van hun operationele activiteiten en logistieke prestaties. Het uitgebreide portfolio van Vanderlande met geïntegreerde oplossingen – innovatieve systemen, intelligente software en life-cycle services – resulteert in snelle, betrouwbare en efficiënte automatiseringstechnologie.

Wij hebben een zeer breed scala aan stage en afstudeeropdrachten, werkstudentschappen onder goede begeleiding die later kunnen resulteren in een interessante starterspositie binnen onze organisatie. Students and interns | Vanderlande Careers

Wij bieden je een uitdagende functie bij Vanderlande en helpen je om je carrière te ontwikkelen en je ambities waar te maken: Wereldwijde kansen, lange termijn carrière vooruitzichten, samen streven naar succes. View all jobs at Vanderlande | Vanderlande Careers