Voort is een bundeling van kracht en expertise van KP&T en TRACÉ. Onze persoonlijke aanpak hebben we behouden. Ons landelijk netwerk aanzienlijk vergroot. Wij geloven in de mensen achter de techniek. Bij wie innovatie voorop staat. Het zijn de ambitieuze denkers en de ijverige doeners. Zij die het onmogelijke mogelijk maken. Door hen te verbinden ontstaat vooruitgang. Dat is wat we doen. We brengen technische professionals bij elkaar. En we brengen ze verder. We doen er alles aan om ze boven zichzelf uit te laten stijgen. De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien. Jezelf kunt ontwikkelen.

Wat kan Voort voor jouw betekenen?

Vanaf het eerste moment sta jij centraal. Wie ben jij? Wat beweegt jou? Wat zijn je ambities? En vooral: hoe kunnen we die samen waarmaken? Op basis hiervan verkennen we de markt. We kijken welke opdrachtgever bij jou past. En op welk project jij kan floreren. Na onze kennismaking zoeken we voor jou de juiste plek.

Wil jij als student feedback op jouw CV of sollicitatiebrief? Dat kan, stuur dan een emailtje met als onderwerp SV. Innovum CV of SV. Innovum sollicitatiebrief naar [email protected]

Groei verder. Ga Voort.Voort_logo_RGB